Det där med att vara tillbaka, igen!

 

Alltså.

Tio månader har passerat här inne. Inte så länge egentligen i dagar sett, men för mig känns det som en mental livstid. Det blir väl lätt så, när man både varit och nosat på den där berömda väggen. igen, i form av ett rejält bakslag och dessutom hunnit med att bakat färdigt och levererat ännu ett mirakel till denna jord. Att fått bli mamma igen.

Så.

Vart börjar jag? Vilken av resorna ska jag börja berätta om? Den om kärleken? Den om att falla? Den om att ta sig upp? Den om Stålmannen? Den om ett få barn igen? Den om att finna sitt högre jag?

Tja.

Jag får nog bara ta och mjukstarta det här tröskverket till blogg lite pö om pö. Känner mig en smula osorterad i tanken och lite ringrostig i fingrarna.

Men.

Jag lovar att berätta om dem alla.  Om livet, nuet, älsket och tvivlet. Å och kärleken till tingen, ljuset och livets goda. Jag vill fota och skriva igen. Inspirera och motivera.

Så.

Är Ni med mig?

Då provar jag igen.

Varmt välkomna tillbaka!

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

 

Psssssssssssst….. Den vackra inbundna anteckningsboken hittar ni hos Akademibokhandeln.

IMG_3102

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

17 reaktioner till “Det där med att vara tillbaka, igen!”

  1. Jag är med dig, men viktigast är nog att du tar allt i din takt och inte känner stress över att uppdatera här, så är det i livet det är ju lite upp och ned förs backe . Men jag längtar efter dina inlägg i bloggen igen. Även om jag följer dig på Insta så blir det annat i en blogg
    Ha en fin kväll
    Kram Linda

    Gillad av 1 person

  2. Nämen vad glad jag blir 😊 var inne igår och tittade efter dig och undrade om du aldrig skulle skriva igen. Så härligt att du är tillbaka ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: