Det där med glada tillrop!

 

Alltså.

Tack, fina ni.

För glada tillrop och varmt välkomnande tillbaka från min lilla bloggtorka.

För min del innebär detta ett välbehövligt kliv framåt, både på det privata planet, men även som företagare. Nya texter och nya åtaganden – ljuvligt!

Å för er del innebär tillbakandet förhoppningsvis en kanal till  inspiration och en varm tanke och mental kram, från mig till er, från er tillbaka till mig.

För det är ju detta som är så himlans fint just med bloggvärlden. Att vi medmänniskor finns här för varandra. Att läsa, lyssna, reflektera och kommentera, med kärlek och respekt för en annan medmänniska. Hur fint är inte det?

Å här inne, tja, här ska du bara kunna vara. Precis som du är.

Inga måsten, inga krav. Bara dig, dina tankar och lite kärlek ovanpå det. För här inne får alla plats! Lång, smal, liten eller stor, nedbitna naglar och 43 i skor, hårlös, barnlös eller bi, många av oss, du och jag, blir ett ”vi”!

Å vi, ja, ”Vi”är banne mig tillbaka!

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

 

Psssssssssssss….. För samarbeten eller kontakt når ni mig på

inredningsfrun@gmail.com

IMG_3112

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med glada tillrop!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: