Det där med ett kärt återseende!

IMG_3198.JPG

Alltså.

Vissa dagar är man faktiskt mer värd en go-fika än andra. Idag var en sådan dag! Å när jag får välja, ja, då blir det till att kana över till ön och till Gårdby Kafé och Lanthandel. Mitt egna lilla Mecka. Å det var ett kärt återseende på fler än ett sätt, då jag varken varit där på alldeles för länge och dels för att jag inte heller träffat Marie på tok för länge. Världens bästa Marie! Driftig, smart, vacker inifrån och ut och godhjärtad som få och har kommit att bli en av mina närmsta vänner. Vi har garanterat varit systrar i tidigare liv! Lyllos mig :D.

  Idag hade vi turen att komma mitt mellan ruscherna och regnskurarna och fick fika i lugn och ro. Å det var minsann bra gjort av oss, eftersom det alltid finns fikasugna människor på öa som vallfärdar till Maries goda hembakade delikatesser.

Premiär-fik för Kejsaren idag dessutom som även gör debut här på bloggen. Fyra månader sedan han kom till oss. Å  allt om det ska jag så klart berätta om. En annan dag 😉

IMG_3226

IMG_3228

 

IMG_3203

IMG_3239 (2).JPG

Nu, borsta gaddarna. Snart, plugga in öronproppar och få sig en stunds sömn.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_3237

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med ett kärt återseende!”

 1. Hej Marika, så himmelsk vackra miljö, har längtat efter denna vit lantgårdsstil. Jag saknar lite av ditt gamla hus på ön. Jag känner mig varmt runt mitt hjärta, att se dig och dina nära och kära där.
  Kram
  Hemfeminin (Susanne)

  Gillad av 1 person

 2. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är då skönt att plugga in propparna djupt in öronen när man går och lägger sig och verkligen stänga ute alla sökande ljud. Sover så mycket bättre och djupare när du är helt tyst. Ibland för jag dock lite ont av öronpropparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

  Gillad av 1 person

  1. Jag fick ett par prover av öronproopar när bebisen kom, i ett sådant där baby-kit. Tror dock att de är från apoteket och det låg lite olika storlekar i påsen. Jag brukar skruva öronproppen innan jag sätter in dem så att de liksom sväller i örat om du förstår hur jag menar :D. Jag ligger mest på rygg så jag känner inte så mycket av dem. KRAM ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: