Det där med att ha TÄVLING!!!

IMG_3279.JPG

 

Alltså.

På lördag håller Nytt Boende sin årliga mässa på Stortorget här i Kalmar. Å på plats kommer undertecknad att finnas för att ha glädjen att lotta ut en speciellt utvald trendkudde till en av Er kära läsare. Å dubbelt kul för mig som får möjligheten att prata inredning och mingla runt med er läsare :). Så kom och säg hej till mig och Kejsaren vettja.

IMG_3274.JPG

Så.

Tillsammans med Inredningsshopen i Kalmar lottar jag ut höstens snyggaste kudde med tyg ”Pumkins” från GP & J Baker (värde 595 kr). Ganska mycket woop woop på den kan ju jag känna. Känner att jag måsthöver en sådan snygging i soffan här hemma också.

 

Iallafall.

Hur vinner du?

  1. Gilla @inredningsshopen och @inredningsfrun på Instagram och dela tävlingen i ditt Insta-flöde och #tagga bilden med #inredningsfruntävling.
  2. Svara på vilka öppettider Inredningsshopen har på lördagar (ledtråd finns på hemsidan eller så tittar ni in i butiken) och skriv svaret i kommentarsfältet nedan.
  3.  Kom till Nytt Boendes monter på Stortorget nu på lördag kl.13.00 då jag drar en vinnare av er som finns på plats.

 Vi ses på plats på lördag så kan kudden bli din! Easy peasy 🙂

LYCKA TILL!

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_3268.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Det där med att ha TÄVLING!!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: