Det där med att vara i celebert sällskap!

IMG_3291

Alltså.

Ni som har vägarna förbi Kalmar nu på lördag 16/9 (10-16) får inte missa Nytt Boende-mässan. Dels för att jag tycker att det ska bli himlans kul att får snickelisnacka lite med er i Nytt Boendes monter, där jag huserar mellan 12-13. Å så klart för att Nytt Boende-mässan i år har över 100 utställare, tävlingar (bland annat tävlingen i mitt förra inlägg), barntält och ansiktsmålningar för de minsta, välgörenhetsauktion med IKEA och föreläsningar med Isabelle McAllister och Björn Christiernsson. Snacka om att vara i celebert sällskap :). Isabelle kommer bland annat att föreläsa om hur du skapar ett hållbart och personligt hem, trender, smarta lösningar, återbruk och färgtips. Pax för plats längst fram, säger jag :D! Björn kommer att prata om hemmets utemiljöer och ge tips och råd när man ska bygga ett Atterfallshus. Lite woop woop det kan ju jag tycka. Speciellt för mig som går i köpa-hus-tankar…. igen! Å för er som är lite småsugna på att fly höstmörkret, kan ni även tävla om en resa för två till Hong Kong från Big Travel. Joooodååå!!! Å som grädde på det berömda moset har du chans att auktionera hem ett helt vardagsrum från IKEA där intäkterna oavkortat går till Rädda Barnen.

Jamen ni hör ju själva. En inspirationsdag deluxe mitt på Stortorget i Kalmar.

Vi ses väl!?!?! 

Nu, dricka ur det två timmars gamla kaffet. Snart, sova bort ond hals och frussen lekamen.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

Pssssssssssssss….. Till er som mailat kring tävlingen så går det bra att dela inlägget på Facebook om ni inte har Instagram :D. LYCKA TILL!

IMG_3290IMG_3292

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: