Det där med att ha en Söstra mi!

IMG_3307

IMG_3368.JPG

Alltså.

Igår behövdes en uppladdningsdag efter en hektisk vecka. Å det passade sig så bra att jag och Kejsaren kunde ta oss en tripp till min fina Marie, söstra mi (som Birk säger i Ronja Rövardotter). Trots att jag mötte henne i vuxen ålder har hon kommit att bli en väldigt nära vän och vi har garanterat varit systrar i ett tidigare liv. Å i detta liv, ja, är hon en medsyster i vått och torrt.

 

IMG_3325.JPG

Kejsaren och jag tankade skogsluft och energi och idag är luften lite lättare att andas in och fylla ut lungorna med.

Andas in, andas ut. Lev i nuet.

Daglig påminnelse.

IMG_3326.JPG

Jag önskar att alla skulle få ha en Marie i sina liv. En vän som alltid lyssnar, som man vädrar och förverkligar drömmar med, som skickar feelgood-sms mitt i natten bara för att hon känner på sig att det behövs, som har världens största hjärta men ändå stor integritet. En söstra mi, som allting alltid bara rullar på med, trots att det gått månader sedan man sågs. En förebild både som mamma, företagare och medmänniska. Sådan är hon.

IMG_3314

Marie, söstra mi.

Så himlans mycket gråare och tristare mitt och barnens liv vore utan dig och din familj. 

Tack för att Du finns!

Nu, krypa upp i soffan. Snart, höstmys med två av mina pojkar.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_3371.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att ha en Söstra mi!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: