Det där med sovet och Sverigemotiv!

 

IMG_3148

Alltså.

Det där med att tiden fullständigt flyger iväg när man är hemma och ”tar-hand-om-uppfostrar-kärleksmarinerar-skapar-empatisk-världsmedborgare” är ju förvisso inget nytt under solen. Dagen hinner knappt börja innan den slutar. Å ändock blir man lika förvånad  var eviga dag över detta lilla fenomen.

Iallafall.

Eftersom Kejsaren just nu har gått från chill-moode till ”jag-förstår-inte-alls-varför-jag-ska-sova” (20 minuter på förmiddagen och 20 minuter på eftermiddagen räcker tydligen gott och väl för en liten Kaiser…. hmmm….) och inte ens Kalmars mest säkra söva-bebis-kort (Gamla stans kullerstenar) fungerar som sömnpiller, tja, då får han liksom bara hänga med dit maman vill. Å jag ville titta in hos Sverigemotiv. Som inte bara har fått in en massa nya roliga brickor och prints utan även lite lull-lull i form av supertrendiga ramlister i ek. Å eftersom jag körde mitt ”jag-är-dödens-trött-å-tycker-lite-synd-om-mig-själv-kort”, som alltid ger 100% utdelning, fick lite smått och gott följa med hem.  Kan vara att jag också fick en släng av kärleks-nostalgi eftersom det faktiskt var på Sverigemotivs releasefest för två år sedan som jag och V träffades. Inte konstigt att en kärlekskrank mama med sömnbrist deluxe gick bananas i butiken.

IMG_3193.JPG

IMG_3197.JPG

Lite tips-tips! Har du gift dig på Kalmar slott? Träffade din man på Råsunda stadion? Nu kan du beställa posters med personlig text och få in en hälsning, datum eller namn på den postern du väljer. Huuuur bra present eller julklapp (jamen snart är det ju faktiskt jul :D) är inte detta!?!? En väldigt massa woop-woop på detta, kan ju jag tycka!

Nu, äta frukost till lunch. Snart, rulla vagn med liten vägra-sova-Kejsare.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_3144

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med sovet och Sverigemotiv!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: