Det där med att ha lösgodisets dag!

IMG_3294

Alltså.

Lösgodisets dag idag. Lite jobbigt att den infaller på en måndag, kan ju jag tycka. Måndag är ju karaktärens dag, ni vet, ”idag börjar mitt nya liv” och inget godis eller annat gottis förrän på lördag etc etc neverending story. Hmmmm….. Fast sådant gäller inte nu när man är mammaledig eftersom måndagar är lördagar och torsdagar är söndagar, typ. Man är dagvill deluxe och känner man för godis så äter man godis. Å med ”man” så menar ”jag”. Å jag är lösgodisfantast av rang 😀 !!!

 

Å dessutom gillar jag hela den där grejen med att hitta en ursäkt för att fira. Så. Idag firar jag lösgodisets dag. Vad vill du fira? 

Nu, ut på terapipromenad. Snart, andas in massor av ljummen septemberluft och fylla på energidepåerna.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

 

Pssssssssssssst…….  Vykortet fick en fin vän som födelsedagskort av mig. Perfekt att rama in dessutom. Kortet hittade jag i Sverigemotivs butik i Kalmar. Vem gillar du mer än godis?

IMG_3302

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: