Det där med silversmidet och Skördefesten!

IMG_3387

Alltså.

Att dels att fått sig bästa tänkbara svärföräldrarna är ju en högvinst i sig och att Svärmor dessutom har silversmide som hobby är en annan. Jag blir som ett barn på julafton när jag går och drar fingrarna på hennes små verktyg i sin lilla verkstadshörna. Lyllo mig :)!

Iallafall.

Denna vecka är det Ölands Skördefest och Svärmor kommer att ha sina handgjorda silversmycken till försäljning i Vickleby. Å som grädde på det lilla moset kommer även fästmannens brittiska släkt ställa ut och sälja konst (olje-, blyerts-, kolmålningar och oljemålningar på drivved) som de minsann målat och fraktat till ön från både Irland och England. Faster G kommer att sälja och servera äkta English afternoon tea med hembakade scones, grädde och sylt.

IMG_3389.JPG

Å som om inte det vore nog så kommer även undertecknad att finnas på plats och sälja brickor, prints och vykort med koppling till Öland (även övriga Sverige) från Svergiemotiv. Ni hittar oss allesammans i ”Galleri Gröna Huset” (nr.73 i Ölands Skördefest häftet) och slå in GPS på Carl Malmstens Väg 26 i Vickleby. Bara ett stenkast och tvärgata till Capellagården som också är väl värt ett besök. Dock hittar ni ingen Inredningsfru eller Kejsare på Capellagården, men ändå ;). Jag är på plats fredag och lördag (konst och silversmide torsdag-lördag). Återkommer med tider.

Summa summarum.

Vickleby. Öland. Skördefest.

Don´t miss it!

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: