Det där med sovet i sovet!

IMG_3473.JPG

Alltså.

Eftersom vi numera är fem i vår lilla våning i stan, har det börjat bli en smula trångbott. Kejsaren får därför ha sitt sov där jag och V sover. Men. Jag hade inte velat ha min lilla bebis längre ifrån mig ändå. Dels för att jag fortfarande ammar och dels för att, tja, jag vill bara ha honom nära, nära♥.

Så sovhörnan med den gamla vaggan som både V och Kejsarens morbror haft som små, är fortfarande alldeles perfekt lagom och mysig för vår lilla minsiting. Den härliga sänghimmeln blir en naturlig avgränsning och gör sovhörnan mer ombonad.
IMG_3455

En Happy Light-slinga (köpt på Modesto för ett par år sedan) får göra sällskap in under sänghimmeln och ger trygghet till en mörkrädd liten Kejsare.

Den mjuka tyg-mobilen snurrar runt och är sannerligen spännande. Speciellt när vaggan gungar åt ett håll och mobilen åt ett annat, tycker lillen. Själv blir jag enbart vansinnigt sjösjuk av att bara kolla på den :D.

IMG_3460.JPG

Mjukaste kanin-kudden (hittar ni på HM Home) har Kejsaren fått av gudmor. Tillsvidare för syns skull, men alla med barn vet att det bara säger PANG så har de blir stora. Å då får kudden inte bara vara till prydnad :).

Jag saknar dock en en liten nattlampa och funderar på om inte Kejsaren önskar sig denna lilla goding i julklapp :). Det tror jag bestämt han gör… hmmmmhmmm…..

Iallafall.

Gott sover han iallafall om nätterna i sin lilla sovhörna. Å mamas långlökar bara ett litet gny ifrån när han vill äta, vilket han vill ett par två tre gånger varje natt fortfarande.

Så det där med sovet i sovet är himlans bra egentligen. Nära, nära. Är det bästa som finns!

Nu, veva ihop lunch. Snart, hämta Lilla + lek-kompis.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

 

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med sovet i sovet!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: