Det där med att vara lite ringrostig!

IMG_3518.JPG

Alltså.

Det kändes som att jag aldrig hade stått framför kameran när jag igår eftermiddag bad V knäppa lite bilder på mig. Jag har förvisso aldrig riktigt trivts framför kameran och känner mig alltid bortkommen och tafatt, men igår….. ujujuj så ringrostig jag kände mig. Dessutom har jag liksom inte riktigt ”bott in mig” ännu i min ny trebarns-mama-kropp. Å kroppen och jag känns lite som att man ska gå på frackmiddag men oftast är klädd i jeans och tischa. Eller när man drar på sig tighta träningskläder för första gången på länge. Man känner sig en smula obekväm och går och drar i allt och vet liksom inte vart man har kroppen. Är ni med mig?!? 

IMG_3531

Iallafall.

IMG_3505

IMG_3510

Kejsaren låg glatt och icke-sov som vanligt i vagnen. Någon granne gick förbi med tvättkorgar och postmannen droppade av post. Å jag försökte klistra på mitt allra bästa ”här-står-jag-på-innergården-och-blir-fotad-helt-naturligt”-smile.  Jooodåååsååatte.

IMG_3553

V smattrade av lite bilder och på första film-raddan var det mest ful innergård och ett par soppåsar som var fokus och inte undertecknad. Han var lite ringrostig han också hmhmhm…… men till slut så! Jag kan inte skylla enbart på ringrostig fotograf för att bilderna tenderar att vara en smula suddiga. Jag ville mest skynda, skynda, fort, fort bli klar och satt och stod väl inte helt still. Å dessutom var kameran felinställd så jag var tvungen att provfota och därav fastnade även V, helt ofrivilligt från hans håll och oavsiktligt från mitt håll, på bild. Men. Jag lovar. Vi ska skärpa till oss. Till nästa gång….

IMG_3524.JPG

Å vad vill jag då egentligen säga med detta aningen innehållslösa inlägg, kanske ni fundrar över?!?! Jo, den snyggelisnygga tröjan och byxorna på bilderna är inköpta hos  fina Marie på Gårdby Kafé och Lanthandel. Å till alla er som traditionsenligt vallfärdar till hennes Kafé på Skördefesten vill jag bara informera att;

Kaféet har säsongsstängt och öppnar igen våren/sommaren 2018.

Vore ju trist om ni åker långt och möts av en välkommen-tillbaka-skylt.

IMG_3544

Så.

Ni kan inte köpa mina fina kläder denna gången, men ni får hålla tillgodo på ringrostig Inredningsfru – hepp!

Nu, frulle. Snart, omfamna dagen.

KRAM

// Inredningsfrun

 IMG_3540.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: