Det där med att besökt ön!

IMG_3624.JPG

IMG_3625

IMG_3632.JPG

Alltså.

Idag har det varit fullt ös medvetslös.

Fram å tillbaka och hit å dit. Hämta, lämna än det ena, än det andra. Bilen full med brickor, posters och vykort som varsamt packats in för att snart säljas på Skördefesten och få nya hem att bo i. Spännande!

IMG_3620

Å så en snabbvisit till Paradisverkstaden med Kejsaren på magen. Han vill vara med hela tiden just nu. Titta, inspektera, känna, smaka. Helt fantastiskt egentligen hur en sådan liten bebis kan få så lååånga armar när den vill åt något. Som te.x allt fint som låg vackert framdukat och uppradat på borden på Paradisverkstaden.

IMG_3637.JPG

 

IMG_3630.JPG

IMG_3640

Eller bandet till Mr. Canon som så passande hängde mitt framför ögonen på honom när jag fotade. Uj,uj,uj så snabb han är.

Det blev århundradets snabbvisit och ett par klickklick senare styrde jag istället kosan mot Gröna Huset i Vickleby. Där var skördefestandet redan i full gång med silversmides försäljning, English scones, tavlor och konst uppradade längst med väggarna och  imorgon efter klockan 14.00 finns även Sverigemotiv (moi) på plats vid Gröna Huset. V och kejsaren finns också på plats och redo att delta i skördefestandet. Vi ses väl?!?

Nu, borsta gaddarna. Snart, hångla kudden.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: