Det där med fjäderlätt!

 

Alltså.

Jag kan inte direkt påstå att det är med fjäderlätta ben som jag skuttade ur (hmhmhmhm) sängen idag. Dels för att jag fortfarande inte är i närheten av fjäderlätt nu fem månader efter post partum och 10 pannor kvar till matchvikt. Nä, fasiken det där tar jag tillbaka. Det kan ooomöjligt finnas något som heter ens ”matchvikt” för någon som fött tre mirakel. Eller hur?!? Så en omformulering; Ett par månader till fram till ny mirakelvikt. Sådär ja.

Iallafall.

Trött är jag. Kejsaren har sedan ett par veckor tillbaka liksom satt egna små kejsar-regler för hur mycket och hur ofta han vill äta om nätterna. Å eftersom han just nu inte ”hinner” äta om dagarna på grund av too-much-too-do-and-explore så tar han igen det om nätterna. Han somnar förvisso alltid om direkt utan knussel när han är mätt och nöjd, men maman – moi – ligger och snurrar och har svårt att somna om igen.

Så. Det där morgonkaffet som jag nu inmundigar framför datorn blir helig och tja, jag skulle till och med vilja hårdra det till livsnödvändig. Först för min egen del men främst för alla som ska vara i närheten av mig :D.

Iallafall.

Strax ska jag pinna iväg till ett helt fantastik tandläkar-team som tagit hand om mig och de facto att jag inte varit hos tandläkaren på typ femton år. I know. Dumt! Men nu äntligen vågar jag gå dit igen när jag mött två tandläkare som jag inte har en aning om de är fjäderlätta på benen, men de är de garanterat på handen!!! Så tipstips om ni vill bli väl omhändertagna. Lars och Johanna Holm – vilka människor!!

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

Pssssssssssssssssst…. Efter 14 idag ses vi vid Gröna Huset i Vickleby. Följ skyltarna som står längst med vägen från parkeringen och Capellagården. Carl Malmstensgata. Remember! Ska bli trevligt att få råkas. Å just det ja! Om ni är sugna på Sverigemotivs saker som jag kommer att sälja så tar de endast emot SWISH (ingen kontanthentering). Good to know 🙂

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med fjäderlätt!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: