Det där med att titta in en snabbis!

IMG_3696.JPG

Alltså.

Jag tittar bara in en liten snabbis för att tacka alla som tittade för bi för ett ”hej” igår vid Gröna Huset i Vickleby. Så kul att få träffa er och byta ett par ord! Å som vanligt levererade ”Solen och vindarnas ö” härligt väder. Vilken dag vi fick!!!

IMG_3708.JPG

Å visst har V dammat av ringrostigheten?!? Eller vad säger Ni?!? Bilderna knäppte han i all hast mellan försäljning och blöjbyten. Vad han kan min man :).

IMG_3711.JPG

Vi är strax på väg över till ön igen och kommer att börja sälja Sverigemotiv efter klockan 12.00. Hoppas att vi ses!

IMG_3702.JPG

IMG_3746

IMG_3723

IMG_3709.JPG

Nu, packa, packa liten bil. Snart, skördefesta deluxe.

♥♥♥

KRAM och en härlig lördag önskar jag Er fina.

♥♥♥

// Inredningsfrun

Psssssssssssst…… Kläderna som kejsaren och jag har på oss kommer från Cubus i Kalmar. Thank God för snabb och bra service när man står och hänger på låset 09.58 och bara måååååste hitta något att ha på sig och 10.10 kommit ut med outfit till både kejsaren och mig. Det, mina vänner, är att ha rätt personal på rätt plats TACK Cubus i Kalmar City. Kejserligt bemötande!

IMG_3689.JPG

 

 

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: