Det där med att ha softish-söndag!

Alltså.

En smula trött blir man allt, av det där skördefestandet. Så vi kör en softish söndag här idag och jag har knappt borstat tänderna och bara glidit runt i pyjamas. En god vän tittade förbi för en snabb spontankaffe och nu väntas strax middag hos svärisarna. Svärmor blev skördefestens stjärnsäljare med sina handgjorda smycken i sterling silver och tackar alla som både köpte och beställde hennes alster. Vilken fantastiskt kreativ släkt jag blir ingift i, konstnärer och kreatörer hela bunten – ljuvligt!

Farmors monter var superspännande, tyckte kejsaren, som just nu upptäcker och pillar på precis allt.

 

IMG_3751.JPG

Skördefestens två favoriter. Iallafall mina.

Iallafall.

Nästkommande vecka bjuder bland annat på både spännande lunchmöte tillsammans med andra influencers och även en invigning av nya design butiken Magasin Severin. Trevligt!

Men nu styr vi kosan mot söndagsmiddag. Bästa!

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_3715.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: