Det där med orden!

IMG_3599.JPG

Alltså.

Jag skulle kunna skriva en bok om det här med moderskapet, moder jag och moder jord. Symbiosen mellan bebis och mama, mama och bebis. Hur båda två får varandra att växa, på så många sätt.

IMG_3605.JPG

Hur livet helt plötsligt bara stannar upp, men samtidigt fullständigt rusar fram när bebisen äntligen kommer till jorden. Hur hjärtat nästan håller på att svämma över i vetskapen om att Han valde just mig till mor, av alla miljarder människor, under livstider efter livstider.

IMG_3611.JPG

Men.

De orden som behövs för att kunna beskriva och försöka förklara allt detta, är samtidigt både för fjäderlätta och för tunga för att kunna formuleras till något greppbart.

IMG_3601.JPG

Å jag antar att det liksom summerar hela moderskapet. Att denna enorma kärlek till barnet inte riktigt går att greppa och fånga. Än mindre få ner i små ord som både känns små och ovärdiga denna kärleks-ynnest. För hjärtats ord kan jag än så länge bara förmedla när jag har barnen i min famn, nära nära.

IMG_3608.JPG

Tre mirakel har valt ut mig. Tre äro mina. Tre kärlekar. I denna livstid.

IMG_3615.JPG

IMG_3616.JPG

IMG_3612.JPG

Å jag, tja, jag är sannerligen rikast i världen.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

Pssssssssssssssst…… Lata höstdagar inomhus spenderas bäst i horisontellt läge och med mjukaste onpiecen och icke-sticksiga ullsockor (från Cubus).

IMG_3617.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med orden!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: