Det där med pojkvännernas dag!

IMG_3774

IMG_3771.JPG

Alltså.

Jag gillar ju det där med att hitta anledningar att fira. Å det där med temadagar kan ju ibland kännas lite tja.. framkrystat. Men. Pojkvännernas dag måste ju ändå räknas till en av de mer viktiga temadagarna, eller hur?!

IMG_3766.JPG

Å ett litet tipstips till er som har fotbollsfantast-pojkvänner, men vill att de där fula, färgstarka fotbollshalsdukarna ska slippa pryda era hem, så har numera Sverigemotiv kommit på den geniala idén att trycka upp favoritarenorna på både snygga brickor och posters.

Så mycket win-win på det kan ju jag tycka! För visst är våra hjärtevänner värda att skämmas bort lite extra en dag som denna. Å den där kaffet och chokladen blir lite extra, när någon har tänkt till lite extra :D.

IMG_3778.JPG

Nu, väcka min pojkvän och tillika blivande man med frukost. Snart, äta mysfrulle.

En härlig tisdag önskar jag Er.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: