Det där med att bli varm i kläderna!

IMG_3667.JPG

Alltså.

Jag vet ju att ni är här.

Faktum är att de allra flesta av Er finingar har hittat tillbaka hit igen efter mitt långa uppehåll. Å jag är så himmelskt glad över att ni tittar in och läser när jag postar mina inlägg. Jag ser att ni kommer hit via både Facebook och Instagram. Å ni är faktiskt ganska många nu. Å det värmer, vill jag lova.

IMG_3663.JPG

Så.

Det är de jag tänker på när jag sitter och knappeliknappar på mitt tangentbord. Att Ni faktiskt är en hel drös med medmänniskor, trots att ni inte ger er till känna. Kanske behöver jag bli lite varm i kläderna igen här på bloggen och ni lika så. Ni måste ju ockås få lov att känna in er igen. Å tills dess, tja, så får ni gärna fortsätta att läsa och känna i tystnad och vara precis den ni är.

IMG_3668

TACK för att Ni finns och läser mina hjärtans ord här hos mig

[i huvudet på] inredningsfrun. 

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst……. Hann ni med ett besök på Paradisverkstaden i helgen? Om inte så kommer här lite höst-inspo och nyheter från dem, som jag fotade tillsammans med kejsaren i torsdags. Håll tillgodo 🙂

IMG_3649.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

14 reaktioner till “Det där med att bli varm i kläderna!”

 1. HÄRLIGT att du är tillbaka M! Hälsningar från åländska som följt dig nästan från början och som själv är hemma med liten älskling 😘❤️

  Gillad av 1 person

  1. Tack för att du hittade tid att ändå skriva en liten rrad till mig. Inte alltid tiden finns när man har småbarn eller hur ;). KRAM till Åland från Kalmar 😀 ❤

   Gilla

  1. Tack snälla Lena! Å så härligt! Ja visst får man massor av härlig inspiration och själaro där?! Stor kram tillbaka till dig ❤

   Gilla

 2. Jag läser din blogg och jag är superglad att du skriver igen. (Har själv en blogg och tycker om att skriva. )
  Jag gillar din blogg. Du skriver bra. Ärligt och nära. Fina bilder och inredning.
  Jag följer dig på Insta oxå.
  Du verkar vara en härlig tjej🌸

  Kram Malin

  Gillad av 1 person

  1. Hej Malin! Tack, för att du tog dig tiden att skriva. Å så roligt att du skriver också. Å tack för värmande ord. Massor av kramar tillbaka till dig ❤

   Gilla

 3. Jag är en ”smygläsare” . Har följt din blogg sen du medverkade i Halv åtta hos mig!!
  Gillar ditt sätt att skriva o dina foton. Och att följa dina 3 underbaringar såklart.
  Ha de bäst.
  Kram fr Lotta i Kalmar

  Gillad av 1 person

  1. Hej Lotta! Jamen du tillhör du ju inventariet här på bloggen nu då 😀 och det är ju för dig jag skriver. Så härligt att du gav dig tillkänna, tycker jag :D. Stor kram från mig till dig<3

   Gilla

 4. Härligt att du är ”tillbaka”🤗 Det är så kul att följa dig och din familj, du har ett så skönt och harmoniskt lugn i din blogg. Du är verkligen inspirerande.👍
  Ha en bra dag. Kram /Linda

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: