Det där med att gilla höst!

IMG_3487.JPG

Alltså.

Jag kan inte hjälpa det, men jag har faktiskt gått och längtat efter höst-väder ett bra tag nu (idag förvisso strååååålar solen). Att inte behöva känna den där ”måste-måste-ut-bara-för-att-solen lyser”-känslan bara för att solen visar sig från sin bästa ljusaste sida. Å det ska ju gudarna veta att bara för att solen strålar så gör man ju inte alltid själv det. Hmhmhm……

IMG_3484.JPG

Å efter ett par månader med upp-å-ner-preggo-efter-preggo-hormoner-svajning-deluxe å så lite utmattningssyndrom-bakslag som laxen på löken, så har jag ooootal gånger önskat att regnet piskar mot rutan och att jag får burra ner sig i soffan, dra filten upp till näsan och tända en massa ljus. Det har liksom matchat humöret lite bättre. Mörkt ute, mörkt inne, mörkt i hjärta mörkt i sinne, tja ni fattar.

IMG_3493.JPG

Å nu, äntligen, är hösten här. Å den har än så länge levererat både morgonrocksdagar och även vackert väder som idag. För efter att man har fått sitta där i soffan och matcha ikapp sitt inre med det där ruggiga regnvädret är det ändå gött när man morgonen efter drar upp rullgardinen och möter klarblå himmel.

IMG_3490.JPG

Å är det något som jag gillar alldeles extra med just hösten så är det just dessa kontraster och varannan dag väder. Matchar mitt humör perfekt :D!!!

Nu, fundera på klokheten i att dragit i sig en liter-ish hummus till lunch. Snart, gå iväg med hummus-andedräkt till tandläkaren.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_3482.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att gilla höst!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: