Det där med ensamlunch!

IMG_3499.JPG

Alltså.

En av de små stunder i livet som jag som trebarns-mama värdesätter mest, är när jag får äta ensam. Kan ju kännas en smula fantasilöst och banalt att sätta en matstund högst på priolistan över saker att göra när man äääääntligen får en liten stund själv, men alla som har barn kan garanterat skriva under på detta.

IMG_3500

Att få äta i sin egen takt, tugga klart, äta varm mat, äta mat som inte legat på någon annans tallrik först (eller golvet för den delen) men framför allt och det absolut mest viktiga för mig är tystnaden. Att få äta när det är tyst. I nuet. Där och precis då. Smaka, känna, njuta! Å de där minuterna när jag får chansen att ensam-luncha ger hur mycket energi som helst. På så många sätt! Hur boostar du energi? Tell me :D!

IMG_3497.JPG

Nu, försöka få liten kejsare att sova (han är fortfarande noll intresserad av att sova på dagarna). Snart, förhoppningsvis hinna med lite meditation.

En härligt måndag på er mina fina!

♥♥♥

KRAM

♥♥

// Inredningsfrun

IMG_3501

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: