Det där med att bli lycksalig!

IMG_3870.JPG

Alltså.

Vissa morgnar är helt klart värt att tvinga upp sin allt annat än utvilade lekamen. Som idag. Det var frukostdate med ett par härliga lokala influencers som både gav både idéerna och företagandet hos undertecknad en massa ny härlig inspiration och motivation.

”Bara en kaka till”-Helena och tillika födelsedagsbarn stod i dörren och tog emot i sitt alltid lika varma leende. Hon är dessutom lika söt i hjärtat som sina smaskiga bakverk. In och läs hennes blogg vettja.

IMG_3873.JPG

Balcks Coffee hade öppnat dörrarna innan öppning för att kvittriga och tidseffektiva influencers skulle hinna diskutera livsviktiga saker innan de flesta sedan sprang i väg till sina ”vanliga” jobb. Tack Balcks!

IMG_3878

Å mellan matiga och nyttiga mackor (de hade till och med fixat vegan-macka åt Maja som både är mästare på att skära avokado och göra roliga youtube-klipp) och ett par baljor av kaffe, hann vi faktiskt med att spåna på nya projekt och liksom känna in och ta pulsen på varandras ”områden”. Å det är väldigt tryggt och skönt att ha med Little Miss Fix it herself (fastnade dock inte på bild) i raden av inspiratörer som brinner för att skapa. Vilken super-människa!!

IMG_3876.JPG

Å så kejsaren. Som faktiskt somnade mitt i allt. Jodå. Han sov i hela 20 minuter…..

IMG_3875

IMG_3874.JPG

IMG_3936Jamen ni ser ju själva! Triss i energi-boost! Från vänster Bonjour Vintage, Life by Sarah och Bara en kaka till.

IMG_3933.JPG

Å mitt i allt sorl och idé-spruteri, sköljer en känsla av ”ensam är stark, men tillsammans är starkare” och landar som en perfekt gräddbulle i magen. Mjukt, varmt och som liksom gör gott i hela kroppen. Inifrån och ut. Den känslan.

Å det är så himlans fint, det där med när man hamnar bland medsystrar som ser möjligheter, utveckling och kreativitet istället för missunnsamhet och avundsjuka. Att man hittar personer som kompletterar, inspirerar och gör det med passion och glädje. Tja, man kan ju blir lycksalig för mindre :D.

Nu, dämpa hjärnaktiviteten med Netflix. Snart, somna på soffan.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

 

Psssssssssssst…… När yrvaken natt-ammande trebarnsmor gått och lagt sig med blött hår på kvällen, tja, då fixar man icke-frillan mössan från MILK Copenhagen . Bästa!

IMG_3900.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att bli lycksalig!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: