Det där med kejsaren!

IMG_3979

Alltså.

Det här är kejsaren. Mitt lilla kristallbarn.

Som väntat och väntat på att hans tid skulle komma i detta jordeliv och att vi skulle vara i fas med varandra. Han och jag. Här och nu.

IMG_3990

Å han kom med besked. På precis alla sätt. Hans ankomst blev en känslomässig käftsmäll som landade som den mjukaste smekning mot min kind. Som en påminnelse till mig, att livet är här och nu.

IMG_3984

IMG_3977

Å när hans små blå ögon möter min blick är det som att hans ser rakt igenom mig. Hur kan ett litet nyfött barns blick vara så självklar? Precis som att han sitter inne på alla svar om livet, och om mig!

IMG_3996.JPG

Å det är ju detta som är ett av livets många små mysterium. Hur han kan kännas så självklar, hur jag inte ens kan tänka mig eller minnas hur det kändes innan min lilla kejsare var här hos mig. Som att vi alltid varit mor och son. Å jag är helt övertygad att det de facto också är så.

IMG_3972.JPG

Å jag tänker stilla, att Moder jord sannerligen är smart och fantastisk. Som ser till att mor och barn hittar varandra i liv efter liv. Å samtidigt låter kärleken mellan dem, vara evig och konstant.

Å han valde mig.

Av alla, i alla livstider, valde han mig.

Välkommen till denna livstid, kejsare lilla. Scenen är din!

// Inredningsfrun

 

Psssssssssssssst…….. Även en kejsare gillar att leka Indian Chief emellanåt. Sötaste bad-handduken (Elodie Details) kommer från Modesto och du hittar den HÄR.

IMG_3993.JPG

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med kejsaren!”

  1. Alltså…sitter här och tårarn rinner ner för kinderna efter att ha läst om din kejsare.
    Att jag blev så känslomässigt tagen av din underbara text kanske beror på att jag har en kejsare jag å med samma blick från första stund vi såg på varann… Hej mamma, det är mig du väntat på 😇 Min kejsare fyller dock 22 nästa vecka men ögonen, ögonen är alltid alltid de samma…tills jag dör är han MIN kejsare och mammas lilla pojke.
    Tack Marika för dina fantastiska ord som förgyllde min frukost. Har följt dig länge och önskar jag kände dig irl 💗
    Ha en fin helg och jag ska ringa min kejsare nu…bara för att 😍 Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: