Det där med Framkalla!

IMG_3849

Alltså.

Det är inte varje dag man får kärlek på posten. Men denna rosa lilla box är banne mig pure love. Dels för att det inuti boxen ligger bilder på dem som jag älskar över allt annat och dels för att jag snabbt, lätt och smidigt fick hem den i min brevlåda. Smidigt!!

IMG_3852.JPG

IMG_3850

Fina Nino på Framkalla har verkligen satt huvudet på spiken när det gäller att plocka fram nya fotoprodukter som dessutom är presenterade snyggt.  Som den här söta lilla puderrosa presentasken. Hur bra framtida julklappar har jag inte här!?!? Färdiginpackat och klart! Bästa!

IMG_3855.JPG

Å dessutom är det hur lätt och smidigt som helst att beställa, eftersom jag kan välja att koppla upp mig mot bildbanken på min telefon, Instagram och Facebook-konto och välja upp till 200 bilder som bara på ett par dagar ligger i en liten låda i min postlåda. Love, love, love på det!

IMG_3857.JPG

Älskar att jag nu dessutom kan checka av minst tre julklappar i år. För vem vill inte ha bilder på sina älsklingar i julklapp?!

IMG_3853.JPG

Förra julen fixade jag fotoalbum till Stora och Lilla med bilder från Framkalla. Å nu vet jag vad jag ska pyssla med om kvällarna ett tag fram över :D! Så tips-tips från mig till alla pysselsugna.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_3851.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med Framkalla!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: