Det där med lämningsfredag!

IMG_3910.JPG

Alltså.

Fredag. Lämningsdag.

Mitt hjärta vänjer sig aldrig. Men. Jag har lärt mig att acceptera att det är som det är och lärt mig att leva med det. Dock är jag alltid extremt rastlös, lättirriterad, gråtmild och bara allmänt off när jag har ”puss-å-hej-mamma-älskar-dig-ses-om-en-vecka”:at två numera stora underbaringar.

Stora fyller nio år om precis en vecka. Nio år! Herregud! Det betyder ju att jag ju har blivit iallafall 26 år nu…..hmhmhm. Nåväl.

Idag ska jag och kejsaren gå på stan och köpa en massa måsthöver saker. Det lättar alltid lämningsfredags-ångesten. Igår klickade jag dessutom hem lite måsthöver kläder från StyleLevel. Kan ha slinkit med ett par skor också. Av bara farten…… tja ni vet hur det kan bli när fingrarna ”en-slank-han-hit-å-en-slan-han-dit” över tangentbordet ;).

IMG_3888.JPG

IMG_3887.JPG

Å på tal om måsthöver! Ni har väl inte glömt bort att vara med i TÄVLINGEN (klicka på länken) där ni kan vinna snygg, snygga väskan från 2Share som jag la ut i tisdags!?!? Väskan ”Shopper” som ni ser här i blogginlägget är också från 2Share men en annan modell. I den får jag plats med en massa bra-att-ha-saker i den som blöjor, wipes, snuttefiltar, extrakläder, amningsskydd och annat lyxigt som en småbarnsmama måste ha med sig. Peeerfekt!!

Iallallafall.

Nu, i väg till käftis. Snart, shopping-spree.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_3915

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: