Det där med ringen!

 

IMG_3823.JPG

Alltså.

Nu måste jag bara skryta lite. Eller jag skulle egentligen vilja kalla det för att bli lite hederligt mallig. Å nu är det inte ringen på bilden vi ska prata om, som jag vill skryta och är mallig över. För hur vacker ringen än må vara,  är den ju faktiskt bara speciell för mig. Eftersom jag fått den av V. Å det är han – HAN – som skrytet handlar om.

IMG_3831.JPG

För.

I tystnad och helt utan min vetskap har han tillsammans med en guldsmed vridit och vänt och funderat och planerat för att få den perfekta ringen till mig. Jag visste nada, kunde påverka nada och tja, det föll mer än väl ut! För är det något jag är, så är det ambivalens-delux när det kommer till vackra ting. Brukar sluta att jag köper en av varje (hade både blivit dyrt och en smula opraktiskt med så många ringar) eller ingen alls. Å det är ju trist att vara ringlös när man nu blivit tingad och förlovad :D. Så himlans bra att han liksom tog rodret själv och bara styrde!

IMG_3829.JPG

Så.

Vilken herrans tur att min blivande både har god smak och designintresse. Å jag är så imponerad att han lyckades hålla det hemligt ända tills han gick ner på knä och friade. Å visst är ringen en fröjd för ögat? 

IMG_3828

Å han, min blivande, han är banne mig en fröjd hela han :D!

IMG_3835.JPGNu, äta långfrulle. Snart, skrota runt i morgonrocken.

♥♥♥

KRAM och trevlig lördag mina fina

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_3830.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: