Det där med att tidens framfart!

 

IMG_4028.JPG

IMG_4020.JPG

Alltså.

Att tiden med barn alltid bara rusar iväg är ju inget nytt under solen. Men det blir väldans konkret när man tvättat och vikt ihop en baby-storlek för sista gången. Det blir så påtagligt, att även en bebis inte är bebisbebis så speciellt länge.

Å plötsligt kan man plocka fram de de storlekarna som man tänkte att det dröjer innan han kan ta på sig. Alltid en smula vemod över detta växande, tycker jag. Det är tur att livet är så finurligt att liksom varje ny tillväxtperiod innebär något nytt häftigt för både bebis och förälder. Å då glömmer man det där andra, att bebis inte alltid är just bebis.

IMG_4016

Iallafall.

Liten kejsare börjar nu växa till sig. Om någon vecka firar vi 6 månader tillsammans i denna tid. Så ljuvligt vemodigt ändå, det där med tidens framfart.

IMG_4033

Nu, svira om. Snart, IKEA och därefter söndagsmiddag.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_4015.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: