Det där med DIY!

IMG_3793.JPG

Alltså.

Trots att oktober bjuder på sensommarvärme (herreguuud – 17 grader varmt!!!) och sol, blir det snabbt mörkt om kvällarna. Mörkt om kvällarna ger mer tid för DIY-pyssel och mys. Peeerfekt!

IMG_3788.JPG

Min fina bricka med Långe Jan får nu agera brickbord med hjälp av en IKEA-pall. För att inte brickan ska få ben och glida iväg har jag fäst dubbelhäftande tejp under till. Tejpen fyller sin funktion utan att göra åverkan på varken bricka eller pall. Å det är ju bra eftersom pysseltider också innebär förändringstider. Så vi får se hur länge mitt nya brickbord får vara just ett brickbord :).

Nu, baka blåbärspaj. Snart, reporter-besök.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_3789

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: