Det där med att fått berätta min story!

IMG_4184

Alltså.

Igår hade jag reportern Ia från Barometern här hemma, för att tala om livets av och till. Hur berättar man sin story i ord? Bakom datorskärmen och via tangenterna blir det lättare att få distans till det personliga som man är på väg att dela med sig av.

IMG_4180

Men.

När jag sitter mitt emot en medmänniska, tja, då liksom spyr kroppen ut orden i följder som ibland blir svåra att få ihop till något vettigt. Det som jag tänkte berätta mynnar liksom ut i något helt annat. Förvisso är det en av sviterna av att slängt in sig själv med huvudet före i den där berömda väggen. Jag tappar alltid tråden, glömmer vart jag började och vart jag är på väg.

 

IMG_4187

Iallafall.

Jag fick med en del av min story, inte allt. Lite av mina hjärtas ord ligger fortfarande och väntar på att kläckas. För just så är det med orden. De behöver får ruvas på ett tag,  för att våga sig fram. Kroppen släpper inte ifrån sig dem fören de är redo.

IMG_4183

Ska bli spännande att läsa någon annans tolkning av mina ord. Å jag lovar att återkomma när artikeln gått i tryck, så att ni fina, också kan få ta del av dem.

IMG_4182.JPG

Nu, slänga mig i bingen. Snart, hångla kudden.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_4179.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att fått berätta min story!”

  1. Ska bli intressant att läsa artikeln. Du skulle ju bli författare själv som skriver så bra. Va fint det är hos dej . Spegeln var kommer den ifrån? kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: