Det där med Oatly!

IMG_3998

Alltså.

Jag är alltid nyfiken på att prova nya saker. I livet i allmänhet och i matväg i synnerhet.

Å eftersom min mage inte alltid är glad på mig efter många års stress och som pricken över i:et också får tuppjuck av både laktos och gluten pga IBS-mage, är det inte alltid lätt att göra lilla magen glad.
IMG_4008.JPGSå när det kommer nya laktosfria produkter som både smakar gott och GÖR gott i min kropp, blir jag allt en smula lycksalig. Å när dessutom produkterna är förpackade med kärlek, snygg design och en stor gnutta humor (ääälskar små underfundiga texter på förpackningen), tja, då köper jag mer än gärna hem ett gäng laktosfria produkter.

IMG_4003.JPG

IMG_4012

Som Oatlys nya havredryck med chai-smak. Jag ääääälskar chai! Å denna är dessutom lika god att dricka kall som att värma och ha i eftermiddagskaffet (då skippar jag ”något gott till kaffet” eftersom det blir såååå gott ändå med den varma mjölken).

IMG_4004.JPG

IMG_4011.JPG

Så idag slänger jag helt sonika in ett litet tipstips till er fina. Löp å köp du också!

Nu, stänga av all input. Snart, meditera.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_4000

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: