Det där med dille på kort!

IMG_3839

Alltså.

Jag har dille på kort. Verkligen dille. Jag kan inte gå förbi en butik som säljer snygga kort utan att få med mig någon liten goding hem. Vet inte vad det är som är så himla speciellt med just små kort. Men för mig handlar kort om att göra någon glad. Att skriva ner en liten hälsning och ge till någon speciell. Så.

IMG_3846.JPG

Jag har alltid ett gäng med kort hemma i mina gömmor. Som alltid kommer till pass när man hastigt kommer på att man har glömt att skicka grattiskort.

IMG_3842.JPG

IMG_3844.JPG

Mina senaste fynd ska dock få agera vägg-konst inne på underbaringarnas rum. Å killarna gillar kort lika mycket som jag och gillar när jag emellan åt också byter ut dem. Äpplet kanske inte faller så långt från det där trädet ändå :D.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

Psssssssssssst…… Snygga kort och pennor i pennfodral fyndade jag på rea hos Lagerhaus.

IMG_3840.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: