Det där med Boråstapeter!

IMG_4066

Alltså.

För att var en person som älskar att ha vitt på väggarna är jag löjligt förtjust i tapeter i alla dess former och färger. Dock nöjer jag mig med att mmmm:a och åååååh:a över detta genom att inspireras i inredningsmagasin eller på väggen hos vänner. Som den ytterst ambivalenta person jag är, kan jag liksom aldrig bestämma mig för vilken sort, eller färg. Å har jag väl bestämt mig så rycker det alltid i ”göra-om-igen”-tarmen efter ett par månader.

IMG_4077.JPG

Dock har nu Boråstapeter gett ut en mängd nya helt ljuuuvliga barntapeter som jag fallit för. Vi har provat några olika av dessa tapeter här hemma, för att se om någon av kvalar in att hänga på kejsarens vägg.

IMG_4078

Först ut har vi Brio Dots i ljusblå färgsättning. Kejsaren inspekterade noga. Jag tycker att mönstret är helt fantastiskt och ger nostalgi deluxe.

IMG_4076

IMG_4073.JPG

Har ytterligare en favorit som vi provat. Men den får jag visa en annan dag. Så fortsättning följer på den :).

Nu, städa. Snart, välförtjänt kaffe med dopp.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_4068

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med Boråstapeter!”

 1. Hej Marika,
  först till ditt saga hus i Kalmar: Detta var det första huset i skandinavisk vit lantligt stil, som jag har sett i mitt liv. Det var kärlek vid första ögonkastet. Sedan dess är jag en stor fan av den skandinaviska stilen och designen. Och ditt hus har mig så mycket inspirerat , att jag har ändrat all min stil som jag för närvarande 2010 hade, den absolut minimalistiska, moderna stilen, mot den här vita lantligen. Den har Jag fram till idag.
  Med stiländringarna är det so en sak. Stiländringarna är en naturliga process. Darför att man ändra sig och man vill att sin miljö ska förändras med. Det finns olika behov i olika ålder.
  Pro secundo: i världen dominerar konsumtion, vi är ganska mycket påträngande att konsumera nya saker. Numera framträder nya trender även tre gånger om året.
  När jag tittar tillbaka på mitt vuxna liv, finner jag att jag har ändrat min inredningsstil varje 7: e år. Jag hade ganska mycket allt. Och jag är öppen fortfarande för nya impulser. Huruvida det ska bli med denna lantliga stilen för resten av mitt liv , kan jag inte säga. Men jag har läst autentiska bloggar i flera år, där stilen är inte bara en formalitet , men det finns en livsstil bakom den. Till exempel den svenska lantgårdsstilen. I harmoni med naturen, med tystnad och lugn, med förkärlek för gamla föremål som har förblivit av våra förfäder över oss.
  Facit: Oavsett vilken stil , viktig är att du känner dig bekväm i ditt hem, att ditt hem är i harmoni med ditt inre jaget.
  Kram
  Hemfeminin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: