Det där med senapsgult!

IMG_4113.JPG

Alltså.

För en sisådär 10 år sedan köpte jag en senapsgul, stickad polotröja. Jag fullständigt älskade färgen och den har kommit att bli en sådan liten personlig favorit, att den har hängt med i precis alla flyttar och livsresor som jag gjort de senaste åren.

IMG_4130.JPG

Iallafall.

I år, har den senapsgula färgen kommit tillbaka med ett välförtjänt besked och jag hittar den precis överallt och i alla typer av kläder och inredning. Looove it!

IMG_4146.JPG

Å så lite guld-detaljer. Dessa små ljuvlisar kommer från Syster P (köpta på House of Carlander)

IMG_4116.JPG

 

Den  senapsgula kudden i soffan, som fick följa med hem från HM Home och den gula lilla blusen som är ett nyförvärv kan lysa upp även den mörkaste höstdag. Å jag hävdar bestämt att senapsgul är precis allt annat än fult :). Eller vad säger Ni?

Nu, dricka bubbel med mannen. Snart, känna in nuet.

Trevlig helg på er, mina fina!

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_4144.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med senapsgult!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: