Det där med att ge tillbaka!

IMG_4230.JPG

Alltså.

Efter en helg med kärleksbombning (efter både tidningsartikeln i lokaltidningen och #metoo-inlägget), är det dags för mig att ge tillbaka till Er fina.

IMG_4234.JPG

För.

Det är faktiskt det här allt handlar om. Hur positiv energi föder mer positiv energi och värme och medkänsla föder mer av detsamma. Det man ger, får man tillbaka, på ett eller annat sätt. Vissa kallar det för karma.  Egentligen är det viktiga inte att sätta namn på det, utan mer att känna innebörden i sitt hjärta.

IMG_4235.JPG

Å jag känner era ord i hela min kropp å hjärta. Å jag känner tacksamhet över att ni tagit er tid att dela med er av igenkänningsfaktorer, egna erfarenheter, heja-rop och stöttning. Å era ord renar mig också. Att få känna att vi ändå, trots det mörker och kalla vindar som blåser i världen just nu, har värme och kärlek i våra hjärtan.

 

Ni ger av er tid, till mig, när ni skriver. Å tid är det dyrbaraste vi har och vi får aldrig tillbaka den. Därför, mina fina, vill jag tillägna detta inlägg till er.

TACK för kärlek och förståelse.

Tack för att ni, tillsammans, visar att om man ger så får man tillbaka.

IMG_4238.JPG

Kärlek till er som tog emot sårigt hjärta och kantstött själ, med öppna armar och förståelse. Tack för att ni ger! Karma glömmer aldrig. Inte jag heller.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_4232.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Det där med att ge tillbaka!”

 1. Tack för att du ger mitt sargade inre hopp. Jag brukar läsa tillbaka i tiden, boostar mig med starka kvinnor.. du är en av de! Tack och du är verkligen värd allt gott ❤️

  Gilla

 2. Åh, har helt missat att du börjat blogga igen. Vad kul, är så glad att du är tillbaka och att du verkar må så mycket bättre igen. Du strålar på bilderna!! Har själv fallit och tagit mig tillbaka. Fått bakslag och har insett att jag behöver jobba med mig själv och mina känslor hela tiden. Hur stark och positiv jag vill vara så får känslorna får höga stormar om man inte lär sig att slappna av och sätta gränser för sig själv. Jag älskar människor och att vara social och hjälpa andra men ”tar på mig” för mycket. Undrar om du skulle vilja ge tips när du orkar såklart, på vad som hjälpt dig mest. Mindfullnes, har du gått ner i tid på jobbet, pratat med någon? Eller bara försökt ta det lugnt och lyssna inåt.
  Varm kram fina du!

  Gillad av 1 person

  1. Hej fina! Jag har fått många frågor kring just detta och lovar att ta upp detta på bloggen inom kort. Dessa inlägg ”kommer till mig” och jag får bara invänta att tiden är rätt att skriva. Stor kram och ljus till dig ❤

   Gilla

 3. Hej Maria ☺. Jag säger desamma, du verkligen strålar på bilderna och verkar må bra. Jag önskar så att man hade möjligheten och kunna läsa hela artikeln om dig. Själv lever jag i ett kaos, tyvärr både på jobbet och privat. Känns som man springer på i ekorrhjulet och inte kommer ut eller hur jag ska förklara.
  Hoppas du förstår vad jag menar ☺. Tar gärna emot tips om du har några. Ha de så gott ☺.

  Gillad av 1 person

  1. Tack Stine!! Jag ska försöka att summera mina tankar kring detta då jag fått många frågor. Hoppas du har ro att invänta inlägget. KRAM ❤

   Gilla

 4. Vackra starka fina kvinna!! Jag funderade just på hur jag hittade dig för flera flera år sedan. Jag fastnade då och har ”följt” dig genom åren. Ditt raka ärliga sätt att skriva! Jag föll också. Pladask. Förra året men jag tog mig upp, starkare än någonsin.
  Såna som du inspirerar & motiverar.
  Älskar dina bilder och blir så in i hjärtat varm & glad när du visar er goa lillebror, så fin!
  Tack för att du är du ❤

  Kram Hanna

  Gillad av 1 person

  1. TACK snälla för vänliga ord, de värmer!!! Jag hoppas att du kan finna inspiration och glädje här hos mig ett bra tag till :). KRAM ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: