Det där med att börja med höstmyset!

IMG_3847.JPG

Alltså.

Det ska regna hela veckan här i stan. Förvisso trist för alla barn som kommer in från rasterna med blöta strumpor och inte kan ta på sig torra (för att maman har glömt att packa med extra sockor….. note too self), men ganska gutt för mamas som vill sitta inne och mysa bebis och plockeliplocka med nya bilder från FRAMKALLA. Jomenjadåsåatte…..

IMG_3848.JPG

Framing life.

Jag borde verkligen göra det här med att sätta in kort i album mer än en gång om året (typ paniken innan jul när alla ska ha julklappar). I år kommer jag garanterat att beställa personliga kortboxar (minns ni de rosa som jag visade HÄR?!?) så är det liksom inpackat och klart på en gång. Supersmart och väldans tidsparande. Å på tal om att beställa?!?! Det är ju typ november nu, vilket innebär att det snart är jul?!?! Summa summarum – perfekt tid att sitta och pilla med bilder. Eller vad säger Ni :).

Nu, frulle. Snart, bildfix.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_3859.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: