Det där med Carl Stanley!

carl_stanley.png

Alltså.

Nu så mina fina har jag något skojsigt på G till er. Jag har lyckats få tag i tio stycken exklusiva biljetter till årets stand-up show och tillika senaste stjärnskottet på komiker-himlen – Carl Stanley. Ord.pris är 495 kr, men jag lottar ut dem för 395 kr/st. Först till kvarn!!!

Carl Stanley

med support av Marcus Berggren.

Carl Stanley har redan som 20-åring etablerat sig som svensk humors stora framtidslöfte. Det senast året har han utsetts till Årets nykomling på Svenska Standupgalan.

Nu är han redo för nästa steg – hans första soloföreställning – ”Ärligt talat”. Det blir en renodlad standup med skruvande reflektioner om allt från rasistiska släktingar till förhudsoperationer. Support på turnén är Marcus Berggren från humorprogrammet Tankesmedjan i P3.

Så.

Ta med mannen, mamman, vännen eller kollegan till Kalmartravet 15/11 för en oförglömlig kväll med mat och dryck och stand-up i världsklass. I priset ingår två-rätters supé (finns kött, fisk och vegetariskt att välja mellan, mer info på Kalmartravets hemsida eller maila mig inredningsfrun@gmail.com).

Till alla nyblivna mamas som glömt bort att göra knipisar, kan jag starkt rekommendera att ta med lite inkontinensskydd. Skrattfest utlovas!

FÖRST TILL KVARN!

Maila mig på inredningsfrun@gmail.com för att boka!

Woop-woop!

Vi ses väl där!?!?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst….. Inlägg i stolt samarbete med Kalmartravet. Jiiiiihaaaa!

ladda ned

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: