Det där med skorna!

IMG_4313

[Fotgodis från StyleLevel ]

Alltså.

Under gårdagens möte (nya projekt på G) så var till en början inte den heta potatisen själva innehållet i mötet, utan fokus låg på mig. Eller tja, mig och mig, jag ska inte ta åt mig äran, för det var rättare sagt mina skor som drog till sig blickarna.

IMG_4335

För sanna mina ord, jag har hittat dem. Årets höstskor! Tänk dig en skönare variant på en fodrad höstkänga och en nättare stövlett som dessutom är som att sätta in foten i en mjuk men stabil sovsäck för fötter. Som att man liksom aldrig vill checka ut från.

IMG_4323Lite så känns mina nya höstskor. Att de dessutom är svin-stylish och supersnygga med både ”mocka-” och ”skinn”-känsla är ju bara ett plus. Å för en trebarns-mama med föräldrapenning är dessutom priset peeeerfekt. Priset och skorna hittar ni HÄR.

Så.

Efter en massa ååååh:ande och wauwauwau:ande  kunde vi till slut byta fokus från fot till framtid. Å vad vi har i planering där blir en ”fortsättning följer”.

Nu, söva liten icke-sovande kejsare. Snart, förhoppningsvis Netflix och kaffe.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

Pssssssssssst….. Tipstips! Jag har st.39 i skor och skorna är helt normala i storleken.

IMG_4373

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: