Det där med att ha halvt hjärta!

IMG_4100.JPG

Alltså.

Lämningsfredag idag. Halvt hjärta. Say no more.

IMG_4088.JPG

Försöker att samla tankar, hjärta och mig själv så gott det går. Fokar på att städa, tvätta, bädda rent och plocka med allt och ingenting. Detta har kommit att bli en slags avvänjningsprocess för mig.

IMG_4103.JPGÅ det är lite så här det får lov att vara, tänker jag. Att jag liksom aldrig vänjer mig. Men precis som tandläkarbesök eller när det kommer till att betala räkningar, är det aldrig roligt när man måste. Men man liksom gillar läget och då går det bättre. Allt handlar om mindset, vad jag ställer in hjärnan på.

Å varannan fredag!?! Tja, det är bara till att härda ut.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

Psssssssssssssssst…… Lite gladare blev jag över att hittat tapet-inspon jag fotade för ett par veckor sedan. Har dessutom beställt ytterligare ett par prover som jag väljer mellan. Denna heter BUDDY BIRDS -6250 och ni hittar den HÄR

IMG_4105

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att ha halvt hjärta!”

  1. Kan bara tänka mig hur fruktansvärt det är att behöva vara varannan vecka förälder.
    Men jag fick för mig att du en gång för lääänge sen skrev att pappan inte skulle vara närvarande. Eller är jag ute och cyklar?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: