Det där med 40 år!

IMG_4653.JPG

IMG_4666.JPG

Alltså.

40 år som gifta, firar mina föräldrar idag. 40 år! Det har väldans mycket respekt med sig.

 

IMG_4528.JPG

Att leva med varandra i med och motvind, toppar och dalar, i ljus och mörker. Att gå inte bara bredvid, utan med varandra på en gemensam väg. Att stötta, lyfta, läka och älska tillsammans. Det kräver sitt mod, envishet men framför allt kärlek att fixa 40 år tillsammans. I nöd och lust, i lust och i en herrans massa mer nöd. IMG_4647.JPG

IMG_4525.JPG

Å när jag ser på mina föräldrar, och hur de än idag tindrar i ögonen när de kivas med varandra och läser av varandra som en öppen bok, tja, då tvivlar jag inte ett dugg på att det faktiskt finns personer som är ämnade för varandra.

IMG_4655.JPG

♥♥♥  Idag är er dag – mor och far. Stort GRATTIS!  ♥♥♥

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst…… Måste ju vara ödet att V och jag har årsdag samma dag som mina föräldrar. Idag firar vi 2 år – yeay för oss!!!

IMG_4644.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med 40 år!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: