Det där med från varm till kallt!

IMG_4548

Alltså.

Från en dag till en annan blev det iskallt. Ni vet när det går från varmt höstkofta-mössa-vantar-väder till iskall nordanvind och vinterjacka.

IMG_4535Jag som älskar att bara behöva tjock varmstickad olle eller kofta på mig behövde idag ta fram det tunga artilleriet med längtan till förra veckans sköna varma oktoberväder. Dock klarade sig fossingarna eftersom nya skorna från StyleLevel håller värmen – skönt!IMG_4543.JPGNovember nalkas och om en månad är det jul. Kanske inte så konstigt ändå, att kylan nu är här.

Har ni förresten tips om snygga, sköna och varma vinterjackor så tar jag gärna emot dem. Behöver hålla amningslökarna varma och skyddade :D.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst…… Superdiggar min mössa från MILK Copenhagen. Dessutom jättevarm och skön. Å stylish :D!IMG_4547.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: