Det där med att det finaste är gratis!

IMG_4512

Alltså.

Man (jag) skulle kunna spendera en mindre (större) peng (förmögenhet) på lull-lull och ting. Det liksom tillhör när man (jag) är inredningstörd inredningsnörd av rang. Nytt, nytt, nytt! Köpa, köpa, köpa!

IMG_4514

Men.

När Lilla kommer hem med sitt senaste alster från förskoleklassen så smälter mamahjärtat. Å om man inte då blir påmind om, att de bästa sakerna i livet är gratis, tja, då vet jag faktiskt inte alls.

IMG_4513.JPG

För.

Det lilla solnedgångs-orangea lövet kanske inte går att värdera i pengar, men för mig, är det värt precis allt.

Älskade Lilla! Så mycket rikedom i livet du skänker mig! 

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_4516.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att det finaste är gratis!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: