Det där med Folks Interiör!

 

IMG_4457.JPG

Alltså.

Brukar ni ibland tänka att ni skulle behöva fler än ett boende?! Typ att man skulle behöva olika hus eller lägenheter för alla olika möbler, stilar och måsthöver-pryttlar som man liksom nästan blir knäpp över och som triggar i gång och som får den där göra-om-flytta-runt-ådran att fullkomligt poppa ut ur huvudet. Eller är det bara jag??! Jag skulle lätt kunna ha både en supermodern lägenhet i city med högt till tak  och framknackade tegelväggar, stort lantligt hus med stuckatur och knarriga gamla fiskbensmönstrade golv, sommarstuga med clean nordisk touch a la Ernst och åf kås med sjötomt så att man kan designa och bygga en uteplats… tja…. listan kan göras lååååång.

Å eftersom vi kikar på hus och avväger både tanken på att bygga helt nytt eller renovera gammalt hus så är min hjärna överfylld av en massa tankar och idéer. Å möbler. Sitter redan och letar inredning till våra kommande projekt och letar inspo både här och där och tvärs över stilar och trender. Mitt senaste fynd kommer från Folks Interiör och det var kärlek vid första ögonkastet. Dock har den ännu ingen direkt plats att bo ännu, så vi flyttar runt den lite efter behov. Tanken är att jag ska slipa och lasera den. Men än så länge får den bara stå och vara fin i originalskick. Funkar ju det också, eller vad säger Ni?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst….. Tipstips! Har ni inte varit inne och kikat hos Folks Interiör så gör det. Finns allt från designlampor och gamla antika bord och danska stolar. Looove it!

IMG_4456.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: