Det där med att ladda jul!

IMG_4174.JPGAlltså.

Är det fler än jag som är pepp och laddar för jul!?!? Garanterat inte. Ofta brukar min julinspo komma av att jag hittar ett ting, en blomma, eller en färg som lägger stilen för julen. Dock har jag inte kommit så långt än, att jag vet hur jag ska jula ännu. Känner förvisso att jag kommer att behålla de gråblå, grågröna tonerna som bas och med trärena inslag. Å så kör jag på med maaaassor av blommor, lökar och stakar och belysning.

IMG_4170.JPG

IMG_4165.JPG

Det enda jag vet är att i år är vi alla fem här hemma och då, tja, ”jular man så jular man och du jular man rejält”, som Edward Bloom skulle uttryckt sig :).

IMG_4173

Så.

Lite fortsättning på det.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

IMG_4176.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att ladda jul!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: