Det där med tapeten!

 

IMG_4473.JPG

Alltså.

Vi fortsätter att prova tapeter till kejsaren här hemma och jag har beställt lite prover fler från Boråstapeter.

Å när det kommer till barntapeter hamnar jag lite i samma dilemma som jag skrev om tidigare i veckan när det kommer till att kunna inreda olika hem med olika stilar. Så är det med barnrummen oxå. Jag skulle vilja kunna ha fler olika barnrum och stilar. IMG_4472.JPGMen.

Tills dess att vi inte har hittat ”vårt” hus så får kejsaren nöja sig med en fondtapet inne i vårt sovrum. Å då ska den ju passa ihop med den kalkgrå som vi har målat från Kalklitir.IMG_4463.JPGSå.

Jag hängde helt sonika upp proverna på väggen bredvid varandra för att se vilken som hängde där bäst. Den längst till höger är ljusgrå och den till vänster är ljusblå. Dock ser de gråa ut båda två gentemot kalkfärgen. Vilken är er favorit?

Fortsättning följer på tapet-letarfronten.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_4461.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: