Det där med att fått ett ”Mama”!

IMG_4591

Alltså.

Tredje barnet nu och jag borde väl vara iallafall liiiite rutinerad. Men nepp. Jag har glömt bort allt vad som händer i barnets utveckling känns det som (fastän konstigt nog har mycket blivit automatiserat) och jag har inte det minsta koll på alla stadier som kejsaren går igenom. Inte för att jag inte bryr mig om hans utveckling, snarare tvärtom. Jag tar in minsta lilla rörelse och ljud och tycker att precis allt är heeeelt fantastiks och enastående! Jag har bara inte koll-koll som att sitta och lusläsa vad som händer och i vilka stadier. Det får komma när det kommer liksom. No hurry,  no worry.

IMG_4621.JPG

Iallafall.

Igår minsann, utan förvarning, kom kejsarens första ord – Mama! Å som grädden på det berömda moset så satt jag i luren med kejsarens gudmor som stolt bevittnade detta begååååvade barns första ord. Det kom bara ”mama” inget före, inget efter. Han satt liksom helt snopen och söt och det såg ut som att han undrade hur tusan han gjorde det där!?!?

Så.

Första ordet är nu sagt. Fi tusan så stort, även denna tredje gång!

IMG_4619.JPG

Denna kärlek till sitt barn. Man blir ju helt lycksalig för mindre!

Nu, packa ihop. Snart, bli lycksalig på IKEA.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

Pssssssssssst…. Sötaste vantarna kommer från Cubus och säljs i två-pack med en vit (som på kejsaren) och en helt grå. Mjuka och sköna för små frusna november-händer.

IMG_4618

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: