Det där med att tjuvstartat!

IMG_4764Alltså.

Nä, jag har inte fått dille. Nä, jag har inte tänkt ha dem framme… än. Jag var bara tvungen att prova lite. Å se om jag blev nöjd….. host, host, host…….IMG_4768.JPG

Året adventsljusstake blir enkel. Jag har köpt fyra stycken ljuvligt ljusgår, strukturerade kaffemuggar och fyra blockljus med siffror (från Herr Kamprads). Sifferljusen hade jag kunnat skippa och bara ta vanliga ljus, men, jag vet att killarna här hemma är såååå förtjusta i just siffrorna, nedräkningen och att man tänder ett ljus i taget.


IMG_4765.JPG

Så.

Jag tänker så här. De veckorna jag har de stora kidsen hemma får de svarta siffrorna vara utåtvända å de andra veckorna snurrar jag bara på koppen så att det bara blir vitt blockljus och lägger runt lite lummer eller kvistar nedanför muggen så de blir lite julfeeling även utan 1-2-3-4. IMG_4769.JPG

Å jag tänker att de får stå och sprida ljus mitt i rummet, på spiselhällen.

Tänk.

Nedräkningen har sannerligen börjat. Har nog aldrig längtat så mycket efter en jul som i år. Kan nog vara för att vi är fem. Fem gånger kärlek. Kan ju inte annat än att bli en kärleksfylld och varm jul.

KRAM och happy Friday på er finingar!

// Inredningsfrun

Pssssssssssst…… TACK för fin respons på mitt inlägg från igår. Å tack för att ni delar med er av egna tankar och funderingar. Blir alltid lika varm om hjärtat att läsa era mail och meddelanden. IMG_4767.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att tjuvstartat!”

  1. Får säga som vi säger här på västkusten: Du e la för go. HaHa Ps ja har också satt fram min nya ljusstake från Kamprad.den i guld.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: