Det där med att summera helgen!

 

IMG_4842IMG_4815.JPGAlltså.

Jag kan inte annat än att tycka att det är lite skönt, det här med vintertid. Det blir mörkt snabbare på kvällen och då blir det massor av mer tid att bara få vara inne och mysa. Bästa! Mer mys å folket, tycker helt klart jag :).IMG_4832.JPG

IMG_4795Helgen har som vanligt rullat på i hög fart och varit fylld med en massa firande, planerande och lite annat smått och gott.IMG_4824.JPGÅ så champagne, krabba och Irish Coffee. För ”Firar man, så firar man, å då firar man rejält….”. Svärisarna skämmer minsann bort oss med gottis.IMG_4837

IMG_4840.JPGÅ så har vi varit på utomhus-gudstjänst och blivit varm om hjärtat och fått tår-glittriga ögon och sänt ljus och kärlek till dem som gått vidare till nästa livstid. IMG_4847Å mitt i allt Halloween-firande och busy-busy-running-my-life-marathon så stannar jag nog allt upp en smula, där bland alla tusen ljus på kyrkogården och tar mig ett par extra djupa andetag. För jag blir aldrig så påmind om min egen existens som när jag befinner mig på en kyrkogård.  Så jag kalibrera in fokus och min värderingskompass igen och känner tacksamheten som en tryckvåg mot bröstet. För underbaringarna är åter hos mig och vi har varandra och är friska.   IMG_4866.JPGHalloween – så mycket mer betydelse än bara pumpor och bus eller godis.

 

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_4850

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: