Det där med att vara fem igen!

IMG_4877.JPGAlltså.

Efter vad som känts som världshistoriens läääängsta höstlov så kom underbaringarn äntligen hem sent igår kväll efter varit och besökt sol och  värme. Nu är vi äntligen fem igen. Fem som i fulltalig!

IMG_4890

Å att få vakna upp och se glädjen i pojkarnas ögon när de ser varandra igen är det bästa jag vet. Syskonkärleken! Å när de dessutom köpt ett gosedjur till lillebror på flyget hem igår – Mama-hjärtat svämmar över!!!

IMG_4886.JPGSå.

Under tiden jag fixade i köket satt kejsaren lugnt i knäet på storebror.

IMG_4903.JPG

Idag tar vi en riktig morgonrocksdag och bara slöar i soffan och myser. Imorgon är det tillbaka till vardagsrutinerna igen med skola, läxor och träningar. Fast jag har redan börjat räkna ner till nästa lov och ledighet. Å det vet vi ju vad det innebär :). Jodåsåatte.

Snart är det jul igen ;).

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_4893.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att vara fem igen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: