Det där med att ha måndagskväll!

IMG_4781Alltså.

Det är väldans skönt att bo mitt i stan. Å det är dessutom väldans skönt att ha päron och svärisar som bor alldeles inom räckhåll för kram och gos. Bara till att titta förbi när barnbarns-längtet blir för stort.

IMG_4787.JPG

IMG_4780Idag har mina päron varit över en snabbis. Bara en slät kopp kaffe, bebisgos och mys med underbaringarna. Så skönt att kunna bo så nära varandra.IMG_4786.JPGV har fortfarande en getting-used-to-it-tid när det kommer till mitt fotograferande. Ibland är han helt med på noterna, andra gånger är det mer ”kan-vi-inte-bara-dricka-kaffe!?!” ;D. Host, host……IMG_4784.JPGMen det är ju just det, att jag vet ju liksom aldrig när andan faller på. När Mr.Canon kallar så finns inget jag kan göra, bara lyfta upp honom och göra honom till lags :).IMG_4783.JPG

Iallafall.

Så här lugn och skön har våra måndagskväll varit. Å genast känns det inte så långt kvar tills det är helg igen :).

Nu, in och lyssna på underbaringarnas djupa andetag. Snart, sova jag också.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_4782

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: