Det där med kvistar!

IMG_4760.JPG

Alltså.

Jag vet att jag fått det av min kära mor. Det där med kvistarna. Att leta och ta vara på alla möjliga perfekta operfekta kvistar att ta in och göra arrangemang av eller bara njuta av dem precis som de är.

Mina senaste mark-fynd, perfekt täckta med grå lava, placerade jag i IKEAs nya ljusblå vas – GRADIVS –  som bara i sig är så himlans vacker att jag blir alldeles nipprig.

Tänk vad lite kvistar kan göra!?!?

Nu, morgonrocka. Snart, fundera på att ta tag i dagen :).

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_4759.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med kvistar!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: