Det där med att ha för lite yta!

IMG_4757.JPGAlltså.

Det börjar kännas nu, att fem personer är lite för mycket energier på för liten yta. Det är egentligen inte antalet människor delat på antalet kvadratmeter som är problemet, utan energierna. Att vi är fem högenergipersoner som ska samsas om samma energier som lägenheten har. Är ni med mig? Vi har liksom inga andrum här att sprida ut våra energier på utan allt blir väldigt kompakt och mycket, mycket, mycket. Minsta lilla att någon funderar på något, känns i hela luften och minsta lilla oro får väggarna vibrera.

Kanske är det bara jag som känner så. Kanske är det inte så lite andrum som jag tycker. Tror att det faktiskt hänger i hop med ljudnivån. Att höga ljud fortfarande är extremt jobbiga för mig. Höga toner, oväntade tjut och allmänt surr från tv, dator, tv-spel och människor och alldeles för få dörrar att stänga om sig.

Det är nog där det ligger. Hos mig. Å att jag behöver mer yta!!!

Så.

Är dagens status på mig – ytbrist!

Tänk vilket världsligt problem ändå :D!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att ha för lite yta!”

 1. Kan helt sympatisera med ytbristen, här bor vi två vuxna, en hund och två katter i en liten etta. Men är ju rätt mysigt ändå att få bo med dem man älskar även om det blir lite trångt ibland.
  Riktigt härligt förresten att du har börjat blogga igen, du har varit saknad.

  Gilla

  1. Hahaha då har ni mindre plats än oss då !!!
   Så glad jag blir att du tycker det! Välkommen tillbaka själv hit till bloggen. Kram ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: